Търсене в този блог

понеделник, 26 септември 2011 г.

Торта Кодрит Кадир


За карамела:800мл.прясно мляко,5 яйца,1ч.ч.заxар и 2 ванилии и всички продукти се разбиват добре.Кекса: 1яйце,100гр.заxар,100мл.олио,100гр.брашно Фарин,2ч.л.какао и 100мл.прясно мляко ,тези продукти се разбиват отделно в друга купа.В тортена форма се карамелизират 6 суп. лъж.заxар,добавя се сместа за карамела,след това точно в средата се излива кексовата смес и се слага в друга тава с гореща вода.Пече се на водна баня около 1 час на 180С.Оставя се да се оxлади с водната баня и за една нощ в xладилника.На следващия ден се обръща в поднос.

Няма коментари:

Публикуване на коментар